bostadsratt-stockholm.se: Bostadsrätt i Gärdet

Bostadsrätt i Gärdet

Om Gärdet
Gärdet ligger cirka 2 km nordost om Stockholm city, vid gränsen till Östermalm. Området är karakteriserat av sina fristående funkishus och mysiga innergårdar. Gärdet har inte bara varit populärt bland familjer, också många ungdomar finner denna trevliga stadsdel väldigt attraktiv.Området och service på Gärdet
Med kort gångavstånd till Östermalm, finns det möjlighet till restauranger, caféer och många butiker. På Karlaplan finns det också inköpsmöjligheter i shoppingcentret, Fältöversten.
Gärdet är omgett av fanatisk miljö i form av stora gräsytor, skogar och parker. Norra Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdefältet erbjuder långa motionsspår, idrottsplatser och lekplatser.Kommunikationer på Gärdet
På fem minuter tar du dig till Stockholm city med antingen tunnelbanans röda linje eller någon av innerstadsbussarna.Länkar om Gärdet:
Karta över Gärdet

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Östermalm Vasastaden »

Icon CO2 neutral website English transparent.png