bostadsratt-stockholm.se: Bostadsrätt i Hammarbyhöjden

Bostadsrätt i Hammarbyhöjden

Om Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden är beläget ca 10 kilometer söder om Stockholms innerstad. Området består främst utav flerbostadshus och har under senare 90-tal förtätats med fler lägenheter. I området finns gårdar och parker. Med tunnelbanan tar det ca 15 minuter in till T-centralen. Hammarbyhöjden har blivit ett attraktivt bostadsområde för många unga som kommer till Stockholm för att arbeta eller studera.Service i Hammarbyhöjden
Från Hammarbyhöjden är det gångavstånd till Kärrtorps centrum samt andra inköpsmöjligheter. I Globen arrangeras många olika konserter och event som lockar människor från hela Sverige varje år. I Hammarbyhöjden finns också Hammarbybacken som erbjuder skidåkning under vintertid.Länkar om Hammarbyhöjden:
Karta över Hammarbyhöjden

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Gröndal Hjorthagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png