bostadsratt-stockholm.se: Bostadsrätt i Kungsholmen

Bostadsrätt i Kungsholmen

Om Kungsholmen
Kungsholmen är en del av Stockholms innerstad, beläget norr om Riddarfjärden. Stadsdelen består av vackra sekelskiftsbyggnader och med gångavstånd till vattnet. På Kungsholmen ligger härliga Rålambshovsparken. Här finns lekplatser, badstrand och promenadväg utmed vattnet som leder till Stockholms Stadshus. Kungsholmen är helt klart en mycket populär stadsdel då den både är nära till vattnet och ligger mitt i Stockholm stad.Service och kommunikation på Kungsholmen
På Kungsholmen finns många vackra promenadstråk, restauranger och butiker. Kungsholmens knutpunkt för kommunikation är Fridhemsplan tunnelbanestation. Här passerar både den blå och gröna linjen, samt många innerstadsbussar med avgång var femte minut.Länkar om Kungsholmen:
Karta över Kungsholmen

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Vasastaden Årsta »

Icon CO2 neutral website English transparent.png